vraag & antwoord

Wil je meer informatie over je favoriete Bional product? Hieronder vind je alvast een overzicht van de meest gestelde vragen.

algemeen

Ik heb moeite met het doorslikken van de capsules, mogen de capsules worden geopend? Mag ik verschillende voedingssupplementen tegelijk nemen? Mag ik klassieke geneesmiddelen combineren met voedingssupplementen? Waarom staat op sommige producten 'overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben'? Waarvoor staan al die vreemde stoffen in de ingrediëntenlijst van de Bional producten? Waarvoor dienen voedingssupplementen? Zijn vitamine- en mineralensupplementen noodzakelijk?

winter

Hoe kan vitamine C ons helpen? Wat is de werking van Echinacea purpurea? Wat is propolis?

mentaal welzijn

Enkele tips om lekker te slapen Mag Nervovit worden gecombineerd in gebruik met Nachtrust? Mag ik Nervovit combineren met een rustgevend geneesmiddel? Waarom is Nervovit niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar?

slank

Mag ik de afslankproducten van Bional met elkaar combineren?

huid

Hoe kan vitamine C ons helpen?

circulatie

Hoe kan vitamine C ons helpen? Ik ben zwanger en heb ontsierende aderen. Kan ik Vnal® gebruiken? Mag Vnal® worden gecombineerd met bloedverdunners? Waarom bevat het product Knoflook + Maretak + Meidoorn sorbitol? Wat is de oorsprong van de vitamine E in Knoflook + Maretak + Meidoorn? Wat is de herkomst van de gelatine in de Inurin® capsules? Wat is het actieve bestanddeel in Bional Cholesterol? Waarom bevat Bional Cholesterol coenzyme Q10? Wat is cholesterol?

man & vrouw

Mag Proslavit® gecombineerd worden met medicatie?

spijsvertering & metabolisme

Wat is diabetes?

energie & weerstand

Hoe kan vitamine C ons helpen?